tiistai 11. marraskuuta 2014

RETROMENOA part 2

Noniin ja sitten jatketaan tätä torveilua ! :D

Hyvän ystäväni Haw.'in (Kht Kotiaho, lopettanut muutama vuosi sitten) ja hepposten Akron ja ööm tuon ruskean puoliverisen kanssa, jonka nimeä en juuri nyt muista lol, - maastoilemassa. Kyseinen poni oli kuitenkin minun joululahjani Haw.ille :) Kovasti muistuttaa tuo heppanen minulla ollutta Flexiä (AP Reach 'n' Flexibility).

Ironin kanssa taukoa pitämässä estehyppelystä. Kuvasin tuon videokameralla, joten on vähän hassunmuotoinen ja laatuinen kuva :) Suitsetkin on ihan vintturassa..


Syksyllä 2011 pidin syyslomaleirin ja muutama kuva sieltä tähän. Maikken ja Ivy pelleilemässä Dybon ja ugh inhoan kun unohdan heppojen nimiä.. Sori Ivy ! :'D
Ja Mikekin siihen pääsi vielä pörröharjansa kanssa pällistelemään.

Samaisella syysleirillä innostuin ompelemaan ja siinä sitten sain tämmöisen american bashkir curly- orin AP Onearmedbandit' in aka Banditin tehtyä. Ori oli miellyttävä ja kevyt ratsastaa :) Myöhemmin sen kuitenkin möin kiinnostuksen ja ajanpuutteen takia.

 
Nyt on varmasti kaikille tuttu poni kiikarissa! AP Chemin dé Mireillés eli tutummin Mirel. Ponin väkersin eräs tet- päivä äitini työpaikalla vartavasten myyntiin, mutta kun poni ei tahtonut mennä kaupaksi, pidin sen itselläni, ja koitin myöhemmin uudelleen.  Silloin poni meni kuin tykinsuusta ja onkin nyt ollut melko reippaassa kierrossa.

Tässä oli semmoinen poni (Teste oli nimi kun myyntiin laitoin), jonka olisin pitänyt itselläni ellei myynnillä olisi ollut niin kovaa hinkua. Tämän ponin olen nähnytkin jossain tallilla ahkerassa käytössä. Se on aina mukavaa nähdä, että hepat löytävät pysyvät kotinsa! :)

 
Aah, Ventti (AP Ventóu Nucancé). Estehirmu, suuriaskelinen puoliverinen. Tämä oli Maran ehdoton lemppariratsu leireillä ja lopulta päätin myydä orin hänelle ihan omaksi :) Täydellinen parivaljakko !

 

Tallin yksi näyttävimmistä näyistä oli varmasti joillekin angloarabiori AP Preculló de Appó, eli Appo :) Tämä ori muutti Kht Kotiahoon muutamia vuosia sitten ja siellä se on vieläkin. Mulla on paha tapa hankkiutua eroon liian suuriaskelisista hevosista, kun ne eivät itselle oikein sovi :'D
Appo oli minulle tosi tärkeä ja myös yksi tärkeimmistä kulmakivistä jos katsotaan ompelemisen kantilta :)

 
Talvella 2010 tai 2011 tehty rrp- tamma AP Être Vedétte, en ole ihan varma nimen kirjoitusasusta enää, mutta jotain tuonne päin se oli ! Käytiin Alisan kanssa eräs tammikuu vaelluksella Tampereella ja Dette pääsi sinne messiin :) 

Alla lisää ratsuponiverta! Nimittäin AP Wilmagumman! Ostin ponin puolivalmiina (Mimin käsialaa) ja toteutin omalla tavallani sen loppuun :) Wilma asusteli tallilla melko kauankin, kunnes möin sen osaomistukseen eräälle toiselle tallille. Nyt tammasta ei ole kuulunut toviin mitään.

 


Voilá! Siinä teille lisää vanhoja naamoja katseltavaksi :) Mitäs tekisin seuraavassa postauksessa? Haluaisitteko nyt jotain pientä tutoriaalia vai mitenkäs? Ehdotelkaa niin punnitaan vaihtoehtoja !

4 kommenttia:

 1. Muute hyvä mut se leiri oli 2011 syksyl :DDDD aahaha ollaan ihkuj ivyn kaa xd sen ponil ei tainnu olla nimee sillo..? Ja tui mirel ja sissi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI NOU MUN PITI FIXAA SE XD
   ihi olitte ihania x) nii muute ei tainnu D: mhöhmn
   Ainii se oli Sissi! :D

   Poista
 2. Uu tuo punasenoranSsi tukkajumala on niin ihanaa <3 onkos sulla tietoo kenellä asuu nykyöön vai onko vielä sulla? Ja sama tossa bannerissa oleva valkopää on tooosi ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukkajumala, eli Akro, on minulla itselläni tallissa, samoin bannerissakin esiintyvä valkopääponi Lexa :)

   Poista