lauantai 29. marraskuuta 2014

Marras-satoa


Hetki on taas vierähtänyt siitä, kun tänne kirjoittelin!  Tulin nyt näyttämään teille pikaisesti muutaman valmistuneen tilaushevosen ja sitten kuvan tuosta yhdestä pikkuapurista, josta ei kyllä ompelussa ole mitään hyötyä :D Meidän taloon on tassutellut tuommoinen raitainen katti kuin Attila! Sitä tulette täällä blogin puolella näkemään varmasti jonkin verran!

Eilen ompelin yhden tilarin ja Maikken kävi meillä pikavisiitillä tsekkaamassa Jyväskylän pölyisiä nurkkia. Ilta sujui rattoisasti ja poni valmistui siinä sivussa näppärästi. Valmis tuotos ei aivan ollut omaan silmään se kaikkein miellyttävin, johtuen tuosta aivan kummallisesta suusta. Vaikka kuinka ompelee samalla lailla kuin ennen, aina välillä tapahtuu mustaa magiaa ja meikä saa päänsärkyjä, kun muodot ja saumat heittävät häränpyllyä. Äh.


Näille kaikille kolmelle hevoselle tuli mukaan sonkin sortin suitset. Tilasin niitä varten solkia, mutta lisää tekonahkaa en ole vielä onnistunut hankkimaan, sillä täällä päin Eurokankaassa on aivan sukkavalikoimat nahkojen suhteen. Netissäkin ne maksavat maltaita..
Alla vielä yksi tilausheppa, josta tykkäsin kovasti. Tummennokse onnistuivat mainiosti ja tykkäsin ponin profiilista paljonkin :)

 

Mutta hei, nyt olen tylsä ja en oikein keksi muuta kirjoiteltavaa. Jos teillä on esittää postaustoiveita, olkaa hyvät vaan. Pieni apu olisi ihan jees ! ^^

6 kommenttia:

 1. Hih tuolla on mun heppa!!♥ Muistatko miut?:)

  VastaaPoista
 2. Ja miten ois postaukseks varuste-esittely?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos muistan kotona ollessani kuvailla hevosten varusteita niin mikä ettei ^^

   Poista
 3. Hyvä siitä tuli turpa tukkoon kaveri ! Kyl pikkukisu oppii vielä sun apuriks, voin tulla joskus vaikka koulutusvisiitille xd Elliki osaa auttaa ku leikkaan heppoja, se pitää kankaan paikoillaa ku se tulee aina makaa siihe :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks äiti xD
   Njoo siitä en tiiä xD se meinaa vaan syyä mun kaikki langat ja rypyttää kankaat ja >:C
   Ellihän on oikein käytännöllinen apukäsi xD !

   Poista