maanantai 10. marraskuuta 2014

Tilaushevosia

Viimeinen vapaapäivä meikäläisellä. Olen saanut viikon höllätä ja rentoutua kun vietin oman syyslomani vasta nyt. Huomenna palataan kuitenkin kouluun, mikä on kyllä ihan jees, kun palautuu se arkirytmi ja saa taas jotain sisältöä päiville. Ah. Näytän teille tähän muutamat valmistuneet tilaushevoset !


Ensimmäisenä esittelyyn rautias puoliveristä esittävä heppanen. Kokeilin uutta tapaa kaavoituksen kanssa, mikä osoittautui kyllä ihan onnistuneeksi. Seuraavat kaksi hevosta alempana on tehty samalla kaavalla, mutta eroavaisuuksia on silti huomattavissa.


Tämän kimon kohdalla olisin totisesti toivonut jotain muuta vaihtoehtoa tummennoksien tekoa koskien, nimittäin kangastusseilla on erittäin pirullista taiteilla, kun kyseessä on valkoinen kangas. Jokainen pikkuvirhe ja sävyero erottuu heti ja jälki on rakeista ja ugh. Yritin pehmentää tummennoksia käyttämällä puhdasta (käyttämätöntä) tiskiharjaa harjana. Ja kyllähän se pikkusen auttoikin. Muuten tykkään ponin ilmeestä kovasti, itse en olisi tehnyt tummennoksia ollenkaan.

 

Ja loppuun kahden päivän ja monen tunnin tuherruksen tulos: ensimmäinen kirjava tilausponi tällä tilausjaksolla. Ja saanko sanoa että tuskastutti moneen otteeseen. Molempien käsien sormenpäät on aivan hajalla ja kipeät noiden läiskien ompelemisesta. Huh. Tämä valmistui siis tänään ja tykkään erittäin paljon miten poni onnistui :) Pitäisin varmaan itselläni, ellei olisi tilari huih 

4 kommenttia:

 1. vitsi noi kaikki on kivoja aaws c:

  VastaaPoista
 2. Ihania! Etenkin tuo kirjava <3 teet aina tosi upeesti noi merkit ja kirjavuudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin diggailen tuosta kirjavasta :) ooh no kiitoksia! :3

   Poista