maanantai 1. syyskuuta 2014

Myyntihevosia


Wuhuu ! Nyt löytyi oikea koko kuville! Tosin ne jäävät melko pieniksi.. voi surku, koitetaan nyt kutenkin pärjätä eiks jeh? (Ihan hirveetä neppailua tää postauksen tekeminen, tuntuu että bloggeri yrittää oikee tosissaan tukahduttaa mun kirjotusinnon!) Tänään mulla oli projektina lyhyen koulupäivän jälkeen jatkaa viikonloppuna aloittamaani ruskeaa ponimusta. En hirveästi ikinä suunnittele etukäteen, millaisen hepan yleensä teen, vaan annan vaan ideoiden juosta vapaasti ja ahaa- elämysten kautta näitä poneja sitten toteutellaan. Tänään valitsin harvinaisen paljon aikaa vievän projektin harjan suhteen; päätin nimittäin avata sen, kokonaan. Muutama tuntihan siinä vierähti, mutta lopputulos on kyllä varsin muhkea ! Tuo ponin siroon olemukseen hieman ronskimpaa otetta!
Sain taas testata, miten noilla kangastusseilla oikein sotkettiinkaan ja poni sai turpaansa hieman pinkkiä sekä silmien- ja turvan ympärille hieman tummaa sävyä. Tosin, mokomat eivät oikein kuvista näy, sillä sisällä oli valoa kovin kehnosti kuvattaess ja kuvat menivät pikkuisen yli valotuksensa kanssa.

Hevoselle tulee mukaan kuvissa olevat valkoisesta nahasta tehdyt suitset, joissa on kolme solkea ja keltaiset pehmusteet. Suitset on koottu kestävästi kuumaliimalla. Kuolaimet ovat rautalankaa, jotka on päällystetty foliolla. Minusta oikein onnistuneet, ja näppäränäköiset :)


Toinen poni, jonka sain jo reilu viikko sitten myyntiin, on hieman karvaisempi ja vaivaa vaatineempi tapaus. Ostin kyseisen ihanan karvakankaan Jyväskylän Eurokankaasta varmaan puolivuotta sitten, mutta en ollut raaskinut koskea mokomaan mahdottoman sotkun pelossa. Hurjan sisun iskettyä yhtenä iltana aloin vain uhmakkaasti tappelemaan tuon karvaläjän kanssa ja sain kuin sainkin siitä ponin tehtyä. Vaikeaa se oli, sillä kankaan reunat rispaantuivat jonkin verran ja reikiä sai täytön ohessa tuon tuosta paikkailla. Lopulta ompelin ponin toisen kerran kaulan osuuksien kohdalta ompelukoneella. Jos ei nyt niin ei milloinkaan niitä reikiä enää ilmaannu !
Poni sai mustasta huopalangasta itselleen pörröisen, mutta siistin pystyharjan ponimaisuutta korostamaan. Paksu ja korkeaotsainen pää sai koristeeksi nappisilmät (jotka ovat pään puolien erimuotoisuuksien takia hieman eri kohdissa) ja niiden - sekä sierainten - alle klippaukset kiinnitystä helppottamaan. Korvien sisäpinnalle ompelin tummanruskeaa puuvillakankasta.

Tykkään tuosta kankaasta hirmuisesti näin valmiin ponin muotissa. Se kiiltää minkä kerkeää ja vekkulit karvansuunnanvaihdokset tekevät ponista entistä pörröisemmän. Tämä kaveri on jykevä ja ilmiselvä puskaratsu. Varmasti miellyttävä ratsastaa :)


Tämänkin hepoisen mukaan tulee valkoisesta tekonahasta tehdyt suitset, joissa on siniset pehmusteet, kolme solkea ja foliopäällysteiset, suorat kuolaimet. Ensimmäiset suitset hetkeen, ja ihan järkevännäkköiset jopa! Hurraa :D Näidenkään mukaan ei tule erikseen ohjia, eikä suitsia myydä erikseen.

 

Noniin ! Ja jos olette noista poneista kiinnostuneita niin heittäkäähän mulle sähköpostia osoitteeseen m3w0ah@gmail.com ja jos olette foorumilta niin ihan topaan voi marssia ja kertoa kiinnostuksensa !

Ja mitä tilareihin tulee, varastojen täydennys on edelleen kesken! Joten älkää hätiköikö niiden suhteen :D Ennen joulua olisi tarkoitus tehdä jonkin verran heppoja, mutta ilmoittelen siitä sitten lähempänä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti