perjantai 5. syyskuuta 2014

Hanging out with: Leego !


Iltaa! Meikä pääsi piipahtamaan täällä tallinkin nurkilla ja ajattelin näyttää teille pikkuisen tuota nykyistä tallia, sen asukkeja ja ottaa yhden ponimuksen sieltä pikkuisen happihypylle !
Nykyisinhän heppaset asustavat tuolla talomme ullakolla, suojassa luonnon katastrofeilta ja tuholaisilta. Lepakot saattavat yöpyä samassa tilassa, mutta eivät vahingoita hevosia :D ainakaan näköjään !


Siinä tallin kaikki tämänhetkiset ponit :) Akro piileskelee Lexan takana ja Diiva näyttää melko masentuneelta. Ponit nojaavat paksuun köyteen, mikä on naulattu seinän ja tolpan välille :) Näppärä ja tilaa säästävä ratkaisu. Suitset ( joita ei todellakaan näytä olevan kaikille hepoille, hups ) roikkuvat vinossa tukipuussa ja toisella seinustalla riimunnarut ja ohjat ( tuon pussukan takana ).
Tämmöisenä tämä talli on nyt jo tovin pysynyt, enkä ole kyllä erityisempiä muutoksia tekemässä. Tämmösenä tämä on oivallinen ja se on tärkeintä !


 

Taluttelin Leegoa hetken siellä täällä ja näpäytin parit kuvat. Riiakin liittyi osaan seuraksi ja Leego oli vähän sillätavalla että mikäs sinä olet. Tämmöisiä kuvia tänään, mitäs diggailette? :)


4 kommenttia:

 1. kisu jeijj ! Ja leego kans jeijj ! me likey much nice picture wow.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentti jeijj !! Kaunis kiitos jeijj! :D

   Poista
 2. Oijoi mitä kuvia! :3 Nuo sun heppas varusteineen ovat niin syötävän suloisia! Pitääkin ruveta lukijaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui paljon kiitoksia x) tervetuloa messiin! :D

   Poista