perjantai 30. lokakuuta 2015

Hirvi ja suokki - ainiin, elossa ollaan !

 

Tulipas taas pieni tauko tähän väliin. Oon jotenkin tosi huono kirjoittamaan raporttia noista kisoista/muista ihanista menneistä eventeistä, lieneekö jotain pitkäaikaista kisauupumusta? Tai sitten vaan laiskuutta. Heh. Mutta täällä ollaan, enemmän ja vähemmän hengissä. Itsellä on ollut hieman raskasta elämän puolella jo jonkun aikaa, mutta parhaani mukaan tässä edetään, päivä kerrallaan kohti selviä vesiä. Tällä hetkellä olen viettämässä hermolomaa Saarijärvellä ja mukanani on läjä kankaita ja muita ompelutarpeita.  Tarkoituksena olisi tehdä sitä mistä nautin; näperrellä sekä valokuvata.

Tässä postauksessa olevat kuvat on räpsitty tänään kauniin auringon paisteessa aamulla sekä iltapäivällä. Ylempi liinakko suomenhevonen on yksi muutamasta joululahjatilarista, joita otin "pöyän alta" vastaan instagramin puolella. Heppasen mukaan tein yksikorvaiset länkkärisuitset. Kyseisen ponokin hinnaksi tuli 80€. Tykkään itse kovasti otuksen ulkomuodosta, vaikka suokiksi se onkin rakenteeltaan ehkä hieman liian siro.
Alemmissa kuvissa on Aphén syysleirin aikana nimekseen saanut Hirvi heppanen. Ponin tein äkkinäisestä päätöksestä kun hyvä ystäväni kantoi minulle selkä väärällään upeita kankaita. Pakko oli iskeä kynteni yhteen ja taikoa, noh, tuommoinen karvakasa. Hirven kohtalosta ei ole vielä tehty mitään päätöstä, mutta itsellä heppa tuskin tulee pysymään.

 

Tilauksia en edelleenkään ota vastaan. Yritän nyt ensin pistää oman elämän järjestykseen, ennenkuin alan stressaamaan turhia tilauksien perään. Voikaa hyvin ja hyvää syksyn jatkoa kaikille! 12 kommenttia:

 1. Molemmat hepat oikein kivan näköisiä - niinkuin aina! Ja hyvää syksyn jatkoa sinullekkin! :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Aivan ihana tuo hirviheppanen ♥
  - Ansku Koo, kht Titillands

  VastaaPoista
 3. Hirvi on kyllä hirmu ihana! <3

  VastaaPoista
 4. On se ihan virallisesti, päätetty jo ;)

  VastaaPoista
 5. Hirviotus on tosi ihana, niinkuin ylempikin ♥

  VastaaPoista
 6. Noi molemmat on perfect��ton suokin suitset on kans ������

  VastaaPoista