lauantai 26. syyskuuta 2015

Missä mennään?Oho! Video! Mistäs se tänne tupsahti? Eilen sain viimein käyttööni videonmuokkausohjelman, ja päätin illan vietoksi väkertää lyhyen koosteen - noh, materiaalista mitä nyt vaivoin satuin koneen uumenista löytämään. Siitä onkin tovi kun olen viimeksi YouTubeen jotain ladannut! 8 kuukautta, ohhoh. Videokamerakin pääsi tosiaan hukkumaan, mutta onneksi järkkärissä on ihan pop tuo laatu! Enemmän videoita on varmasti tulossa, heti kun pääsen kuvailemaan!

Mutta mitäs mulla muuten kepparieden tantereella kuuluu? No ihan hyvää, hiljaisuutta pukkaa. Muutin menneellä viikolla uuteen asuntoon henkilökohtaisten suhdekoukeroiden takia ja tässä on ollut pää enemmän ja vähemmän sekaisin. Päivät menevät töissä ja viikonloput energiaa kerätessä. Tämän takia myös tilaushevoset ovat nyt jääneet tauolle. En osaa sanoa milloin jaksan niitä taas aloitella - tai ompelemista ylipäätään, mutta eiköhän se tässä ajan kanssa taas vetristy tuo touhu!

Autumn Cupkin oli ja meni, noin vain ! Meno oli erittäin maukasta ja kaikilla ropialla _neljälläkymmenellä_ kisaajalla näytti olevan hauskaa. Myös meillä järjestäjillä oli mukava päivä, vaikka tuuli tuppasikin puuskissa kaatamaan estetolppia kesken suoritusten ja äänentoisto takkuili yhteyksiensä kanssa! Aurinkokin pilkahteli eikä vettä satanut, joten aika nappiin meni! Taijan blogista voitte lukea kisoista lisää, sillä välin kun koitan itse tuhertaa omanlaisen kisapostauksen!
2 kommenttia:

  1. Apua, oot ihan sika hyvä muokkaa videoita! Millä muokkaat ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no voihan, kiitoksia! Vegas pro 13 taisi olla ohjelma :)

      Poista