keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Hiirakko tilausheppa ja tallin uusi asukas!Tämännäköinen - hieman kaksi eri naamaa omistava - harmaa tilari valmistui tänä iltana! Eniten päänvaivaa aiheutti silmien erinäköisyys sekä täyttäminen. Huhhuh miten raivostuttavan venyväksi kangas yhtäkkiä muuttuikin. Kärsivällisyydellä ja kevyellä täyttökädellä hepasta sai kuitenkin melko tasapainoisen sekä montuttoman. Onneksi :D Aika simppeli yksilö, ihan jees näin omasta mielestä.


 Jo muutaman päivän nimettömänä pysytellyt Welsh Cob ori, joka omaa persoonallisen värityksen. Tätä ponia oli niin mukava työstää, että ompelimpa koko ponin käsin, ihan kokonaan! Tummennosten kanssa oli aivan oma taistelunsa, sillä pölyävä pastelliliitu ei ollut aivan niin siisti käsiteltävä kuin olin toivonut. Poni saikin ryntäisiinsä ja naamatauluunsa hieman ekstraväriä, mutta mitäpä pienistä! Rapatessa roiskuu sanon minä! Tälle orille olisi tarkoitus tehdä jonkinmoiset kanget ja muita varusteita. Huhheijjaa saapas nähdä miten käy! 

Kolmas tilausarvonta kolkuttelee jo melkein ovella! Viimeisen tilaushevosen valmistuttua ilmoitan instagramissa sekä täällä blogissa, milloin saa taas osallistua arvontaan. Yritän myös täydentää tässä arvonnan osallistumisen aikana kangasvarastoja jonnin verran :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti