torstai 28. toukokuuta 2015

Ratsastelemassa ?!?!


Eilen katkesi meikäläisen 4 kuukauden ratsastelutauko, kun kävin pistäytymässä Kht Naritin sekä Kht Muuwin luona Haukkalassa vähän kirmailemassa! Mukaan pääsi kirjava pintabian tamma Listi. Sää oli erittäin kaunis, aurinko paistoi ja lämmintä oli lähemmäs 20 astetta. Olimme hetken sisällä ja täyttelin Narrin uudelleen. Sen jälkeen siirryimme ulos. Hyppelimme rutkasti esteitä ja minä yritin siellä räpeltää kahden energiapommin kanssa jotenkin aktiivisesti. Jalat tuntuivat puupölkyiltä ja olotila oli kuin talviunilta heränneellä karhulla. Esteiden makuun pääsin kuitenkin melko nopeasti ja 50-70 cm esteet alkoivat sujua aika rutiininomaisesti hetken pomppimisen jälkeen (heh ihanan matalia). Kyllähän me Listin kanssa hyppäsimme puoliksi tietämättämme 80cm korkuisen ketaleen, jonka alastulossa meinasi lähteä jalat alta. Hups, miten niin ruosteessa?

Kyllä siinä vähän hirvitti kun Femmalla ratsastellut Kht Muuwin omistaja Senni hyppeli vieressä 120cm pystyjä ja vaikka minkälaisia trippeleitä ja oksereita. Huh...

Tiistaina koittaa kisapäivä ja roudaamista on tiedossa runsaasti. Kävimme katsastamassa kisapaikan, mikä näytti tajuttoman hyvältä. Säätiedotuksissakin on luvattu lämmintä ja aurinkoista! Jippii ! :)
Nyt täytyy jatkaa myyntiheppojen tekemistä, että saan kaiken valmiiksi. Heipparallaa ja ensi kertaan!
4 kommenttia:

  1. Hah, sinäkö ruosteessa? Meikä kävi toissapäivänä hyppelemässä, ja sai vääntäytyä suurin piirtein pää alaspäin että pääsi vaivaisen 70cm pystyn! Kyllä sitä tuntee näin vanhimiten itsensä kankeaksi! :D Oikein hienosti menitte, ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä se meno tuntui aika karseelta kun vertaa siihen mitä ennen xD no mutta hei tästä vaan reenailemaan! Ja kiitos paljon ! :)

      Poista