sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

I'm back in action !

Heipparallaa taas kaikille! Minä kotiuduin tosiaan Unkarista keskiviikkona ja olen tässä chillaillut tähän päivään saakka heppoja ommellen. Huomenna lähtee käyntiin uusi ja viimeinen työssäoppiminen, joka kestää onneksi vain 5 viikkoa, ellei vähemmänkin. Riippuu miten kovaa duunia jaksaa painaa! Sen jälkeen juhlitaan valmistujaisia ja hoplaa eikun työelämään! Yritän kesällä sovittaa omiin suunnitelmiin myös mahdollista kisakiertelyä (enemmän tai vähemmän osallistuen :D) sekä myös tietenkin tilaireiden ompelua. Meillä on tällä hetkellä menossa asunnon pakkaus zembalot, sillä tämän kuun lopussa muutamme tuonne Kuokkalan puolelle asustelemaan, onneksi. Tiedossa on enemmän kaappitilaa sekä halvemmat asumiskustannukset. Ja parveke, uuh.

Olen saanut parin päivän sisällä ommeltua kaksi kaakkeroista, molemmat myyntiin tarkoitettuina. Kävin Eurokankaassa haahuilemassa eräs kaunis päivä ja sieltä tarttuikin sitten mukaan 40€ edestä kankaita. Ja kivoja kankaita löytyikin! Ohuita, eikä ihan mitään normikamaa. Unkarissa syttyi semmoinen palo tätä harrastusta kohtaan, että oli aivan pakko päästä näpertämään jotain. Oh and guess what, tallilla on nyt oma tili instagramissa! Minut ja hullunhauskat päivitykset löytää sen saloista  nimimerkillä vaellustalliaphe_official. Tervetuloa seurailemaan!


Tästä kaverista tykkään itse kovasti. Kangas oli erikoisempaa, tuommoista karheaa karvaa todella ohutta, eli ompelu oli ainakin mielekästä. Mukaan päätin tekaista mustasta tekonahasta yleissuitset kolmella soljella sekä niittikoristeilla sekä mustan riimun yhdellä soljella. Harjan ompelun kanssa  mulla meinas vähän sormet huutaa hallelujaa ja yksi lempineuloistani (rip) päätti pistää ranttaliksi ja katkesi mokoma kahtia. Yhyy. Sain kuitenkin taistelut päätökseen ja nyt heppa nököttää toisen myyntipollen kanssa sohvan selkänojalla.

 

Tämmöinen otus on tuo toinen myyntiponi. Tämän mukaan tein turparemmittömät suitset kahdella soljella. Mukaan kinnitin myös ohjat, ohhoh. Yleensä en raaski laittaa tekonahkojani myyntihepojen suitsiin, mutta nytpä tein poikkeuksen ! Tykkäilen tästäkin punkeroisesta ihan kivasti, toivottavasti molemmat pääsevät pian uusiin koteihin :) Minulla ei tämän kummempia tällä kertaa, huomenna alkaa tosiaan minullakin työsavotta, hiphurraa. Ei muuta kun tuulta päin ! 3 kommenttia:

 1. Anteeks kun kyselen, mutta milloin voi taas tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun itse tiedän mitä omaan kesääni sisältyy :)

   Poista
  2. No sitä odotellessa:)

   Poista