lauantai 28. maaliskuuta 2015

Näyttelyiden palkinnot ja höpöhööp


 

Näyttelyissä ensimmäisille sijoille kiriivät yllä olevat pollet omistajineen! Mulla oli oikein kivaa näiden kahden piirtämisen kanssa, kun mua on pitkään vaivannut semmoinen ihana juttu kuin "artblock", eli lyhyesti: piirtämisen kanssa on maailmanluokan ongelmia, 24/7.
Vielä muutama viikko ja päivänrippeet siihen päälle, niin tämä reissu on ohitse. Tuntuuhan se nyt vähän siltä, että aika on mennyt nopeasti, mutta toisaalta ihan hyvä niin! Kyllä mulla on jo vähän ikävä ruisleipää, kieltä jota ymmärtää sekä tietenkin omaa kotia (ja pleikkaria köh eikun siis) ylipäätään. Oon kavereilta kuullut, että keli Suomessa on aika pyllystä, jaiks. Täällä kukkii tulppaanit, ruoho vihertää, aurinko paistaa ja ulkona tarkenee keposesti ilman takkeja. Noh, saampahan kokea kevään kahteen kertaan!

Arvatkaapas mitä piiperöt? Meikä muuttaa jälleen (kaupungin sisällä)! Saimme eilen asuntotarjouksen, jonka hyväksyimme. Eli suunnitelmani tilaushevosten aloittamisesta myöhästyvät jonkin verran, koska muuton keskellä en satavarmasti ala kankaiden kanssa sekoilemaan kun paikkoja pitäisi pistää pakettiin. Muutamme 1.5. ja siitä jonkin ajan päästä alan harkitsemaan bisnesten pyörittelyä uudemman kerran, uusissa maisemissa :)
Ajattelin myös jonkinlaisten arpajaisten pitämistä. Voittoja en ole ehtinyt vielä miettiä, mutta ajatus itsessään tuntui ihan kivalta! Mitäs mieltä tästä olette, ja mitä palkintoja haluaisitte itse ehdotella? :)

Muutenkin postauksia saa todellakin ehdotella. Täällä Unkarissa ei ole paljoakaan tehtävää, joten kaikki ehdotukset ovat tervetulleita !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti