tiistai 24. helmikuuta 2015

Kerran vielä pojat !

Juuri kun pääsin sanomasta, että en enempää poneja ala ennen Unkaria ompelemaan niin kappas! Täältähän tupsahti heti yksi uusi yksilö maailmaan. Aloin vähän alitajuntaisesti repimään ystäväni vanhaa ja kookasta hepparaatoa osiksi purkurin voimalla ja kyhäämään siitä uudelleensyntynyttä versiota. Rasittavan ompelun ja muiden torveilujen kautta sain valmiiksi tämmöisen buurinponitamman nimeltä AP Begyújtott, unkarilainen nimi siksi, koska oho, eihän se ainakaan ole ajankohtaista.Myynnissä SKH-foorumilla hintaan 45€ sisl. pk.

Tykkään kovasti ponin ulkonäöstä ja ah - jos vain olisi itsellä enemmän aikaa ja tilaa uusille poneille, pitäisin tämän varmaan itselläni. Mutta samalla taas rahantarvettakin olisi - reissua ajatellen. Kelatkaas muuten - että 100€ on unkarin rahassa 31 000 florinttia. Että joo ! Mehän ollaan siellä kohta miljonäärejä :D On siellä niin nurinkuriset hinnat ja valuutta että ei huhhuh.


 Semmoinen roikale! Toivottavasti pääsee nopsasti uuteen kotiin!4 kommenttia:

 1. Oi kun ihana :3<3 Sopis omaan talliinkin :* mutta en nyt sitä voi ostaa kun niin paljon kepukoita on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Ostaisin mutta rahaa ei ole :(
   Oot kyllä hyvä tekee keppareita

   Poista
  2. No onhan sinulla aikaa kerätä rahaa (maksaa foorumilla nyt 40e) kun tulen Suomeen vasta huhtikuun puolessavälissä :) kiitos paljon !!

   Poista