maanantai 23. helmikuuta 2015

apua pysäyttäkää aika

Heippa apinaiset! Tulin tänne näyttämään taas pikaisesti pärstääni ja sen jälkeen katoankin semmoiseksi lyhyeksi ajaksi kuin kuusi viikkoa. Lähden työssäoppimaan Unkariin ja hohhoijjaa postauksia ei ole siis tiedossa piiitkään aikaan! Toivottavasti ette luovu toivosta kuitenkaan suhteeni, sillä reissun jälkeen lupaan taas postailla omaan (hitaaseen) tapaani :) Mutta hei, oli mulla jotain materiaaliakin, nimittäin kuvia nopsasti myydystä myyntihepasta; AP Roscoe 'sta. 

 

Mä itseasiassa aloittelin tän heppasen tekoa jo ehkä viikko sitten, mutta into loppui palojen leikkaamisen jälkeen. Pienellä pakkopullalla höystettynä sain heppasen eilen siihen kuosiin, että tänään kiinnittelin sitten enää harjan. Monimutkaset merkin on meikäläisellä in - vaikka ompeluvaiheessa tulee kirottua kipeytyvien sormenpäiden kanssa, että mitä olen mennytkään tekemään. Lopputulos on kuitenkin aina vaivan arvoista ja näyttääkin ihan kivalta. Itse en myyntiheppoja tehdessä sen enempää ponin ulkonäköä sun muuta suunnittele. Otan vaan hyllystä kankaan, mihin en välttämättä ole koskenut pitkään aikaan ja sitä mukaa kun heppa valmistuu, lisään siihen omaan silmäät miellyttäviä elementtejä. En siis suunnitellut tuota merkkiäkään, vaan sokkona leikkelin ja muotoilin  sen tuommoiseksi.
Tuo harjalanka löytyi kirppikseltä ja en oikeen tiiä mitä se on miehiään. Se näyttää ja tuntuu mohairilta, mutta ei ole läheskään niin 'höttöstä' eikä siitä lähde irti mitään erillisiä haituvia. On kovin ohutta ja tuommoista vähän karheata. Jännä!

Mutta eipä taas tämän enempää,( poni on jo tosiaan myyty) nyt alkaa pikkasen jäätymään tämä päivittelytouhu. Saan raahattua mukaan tietokoneen ja nettiin pääsen vaivatta, joten yhteyden minuun saa aivan normaalisti :) Palataan siis astialle!


6 kommenttia:

 1. Ai miten ihana poni! Harmi kun myytiin nii nopeasti, ois ollu söötti miunki tallii :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) joo tavoitteena olikin ripeät kaupat, ettei jää liian tiukille postitus sun muut :D

   Poista
 2. Ois khyl mullekkin kelvannu ;P
  Teetkö tällä hetkellä tilareit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee, sillä lähden ensi viikon maanantaina kuudeksi viikoksi Unkariin, kuten tekstissä kerronkin.

   Poista
  2. Okei. En voinut oikein lukea mistään kun puhelin lagasi...

   Poista
  3. korjaan *puhelin ei näyttänyt varsinaista tekstiä, vain kuvat ja kommentit

   Poista