lauantai 3. tammikuuta 2015

Happy new year!

Heey noin se vuosi taas hurahti niin että jouhikarvat vaan heilahti! Toivottavasti kaikilla oli mukava vuodenvaihde ja teitte kivoja lupauksia itsellenne! Meikä skippasin sen osion, sillä olin jo unohtanut ovelasti, minkä lupauksen oikein sorvaisin itselleni viime vuoden uutenavuotena... hupsista!
Oli mulla asiaakin. Hei  teitä on jo kymmenen JEE :D haha, tervetuloa vaan  lueskelemaan, se on hieno homma että ootte löytäny itsenne tänne keskelle ei mitään!

Muttajoo, tänään palasin Lahdesta, entiseltä Kotiahon tallilta (jo keppihevoset lopettaneen ystäväni Haw'in luota), mukanani jätesäkillinen kaikkea kivaa! Muunmuassa kolme vanhaa omaa tekelettäni, jotka ajattelin tässä uudistaa ja laittaa myyntiin (Tästä pääset myyntitopaan, jossa on jo yksi poni myynnissä). Sain myös mukaani valkeaa teddyä, mustan fleeceraadon sekä kolme velboaraatoa, joista saan tehtyä omankokoisia hevosia, niiden ollessa paljon pienempiä kuin Haw'in tekeleet. Lisäksi mukaan lähti tummanruskeaa karvakangasta ja kun vierailimme Lahden Eurokankaassa sieltä löysin Leegossa ollutta kangasta, mustaa velboaa sekä harmaanruskeaa karvakangasta. Suunnitteilla olisi myyntiheppojen väkertämistä pian alkavan koulun ohella :)

 

Tällä kertaa ei tämän kummempia! Palataan pian taas asiaan :) 

3 kommenttia:

 1. So cute :3

  Ihania hankintoja, ei vitsi haluun kans harmaaruskeet karvakangasta sille ois käyttöä kyl !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin sen karvan sinulle myydä jos kiinnostusta on :D ! Hihii

   Poista
  2. Heey laita mulle kuvaa siit facee jos sitä raaskit myyä ! :) :*

   Poista