lauantai 13. joulukuuta 2014

Jouluksi kotiinHeippa karvakorvat! Tulinpahan taas tänne näyttämään naamaani ja vilauttamaan muutaman joulukuun aikana tehdyn tilaushevosen kuvia :) Vaikka tilaushevosista jäinkin nyt tauolle, älkää luulko että minusta pääsisitte heppojen muodossta vielä eroon! Ehei ! Tulen väkertämään myyntihevosia tuon tuosta ja ainakin jonkinmoinen valkea arabialainen (jos se siltä tulee näyttämään, huheh) olisi viritteillä. Toiveita saa toki esittää ja omia ideoitaan jakaa :) mitä inspiroivampi ajatus, sitä kivempi heppa on toteuttaa! Saatan myös järjestää jonkinsortin arpajaiset tai tietovisan jahka tästä joulua saadaan alta pois :) Mutta juuri nyt, näppini tarvitsevat lomaa jatkuvasta ompelusta. 

Heti alla eräs ylimääräisenä tehty joulutilari. Ainoa karvakankaasta toteutettu hevonen tällä tilauspätkällä. Vähän kyllä harmitti, sillä olisin voinut noita karvaisia kavereita tehdä enemmänkin, varsinkin kun oikein hankin noita sotkevia rääsyjä enemmänkin :'D 


 

Meillä ei tallin puolesta ole mitenkään ihmellisempi joulu tulossa. En edes jaksa muokata tallin sivuja tai blogia jouluisemmaksi, sillä kohta se on taas ohi ja sitä rataa :) Olenko laiska? Kenties, mutta ei sitä nyt aina kaikkea jaksa! Kotiin menen kuitenkin jouluksi ja yritän kuvailla heppoja - toivottavasti - talvisissa maisemissa. Joululahjaksi olen toivonut uutta ompelukonetta, mutta joudun luultavasti ostamaan sen itse, sillä sen raahaaminen Saarijärveltä voisi olla melko kinkkistä kaikkien  muiden lahjojen kanssa.. ja siihen vielä Attilan kuljettaminen ja huhhuh!

Vitsi kun on komia kasa noita solkia vielä käytettävissä. Saas nähä tuleeko mahdollisille myyntihevosille mukaan jonkinasteisia suitsukkeita! :)  Odottakaas vaan, kohta väännän ja käännän kaikenmoisia värkkejä teille näprättäväksi! Löysin muuten lähetystorilta puolikiloa (himoison pussin) ihanaa, kevyttä ja helposti revittävää vanua! Ja maksoi alle 2€, huhhuh. Olipas löytö ja säästö ! Eurokankaassa samanlainen pussi olisi maksanut helposti 5-6€.

No hei, ei tämän kummempaa! Hyvät joulun odotukset kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti