lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kuvia Kevätkauden Avajaiskisoista !


Näistäkin kisoista on jo jonkin aikaa vierähtänyt, mutta kuvien kautta on aina mukava elää näitä hetkiä uudelleen! Olin tosiaan maaliskuun alkupuolella Sennun, Ruun sekä Maikkenin kanssa kisailemassa Turussa upeissa puitteissa. Majoituimme ihanan ystäväni Miikkulin luona ja matkasimme kisapaikalle myös hänen kyyditsemänään. Mukaani olin napannut rokkiponi-Eustin sekä pienen kassillisen myyntitavaraa.

Autoimme kisapaikalla paikkojen järjestelyissä ja itse järjestelin buffetin valmiiksi kisailijoita varten. Kisa-alue jouduttiin jäisen ja lievästi sanottuna monttuisen ulkokentän takia siirtämään sisätiloihin, mikä toi lisäjännitystä tiukkoja käännöksiä täynnä olleisiin esteluokkiin. Estekalustot olivat hienoja, uniikisti suunniteltuja ja kaikkeen oli selvästi panostettu isolla kädellä. Oli ilo loikkia kovalla työllä tehtyjen esteiden ylitse! Aurinkokin paistoi utumaisesti sisälle ja loi ihanan valaistuksen viimeisiin koululuokkiin. Sijoituimme Eustin kanssa ihanneaika- luokassa ensimmäisiksi, mistä olin kyllä aivan ihmeissäni - kuten yhdestä kuvasta saattaakin ilmeestä päätellä. En lähtenyt kisoihin sen enempiä tavoitteita asettaen, vaan kokeilemaan, miltä se kisaaminen nyt tuntuu puolen vuoden tauon jälkeen. Eikä yhtään hullumpi aloitus omalle kisa"kaudelle"! Tyyliluokassa - jossa mahiksia voittoon olisi toki liiennyt - unohtelin tyylikkäästi rataa, mikä sakotti sitten lopputuloksissa. Emme sijoittuneet enää muissa luokissa, mutta eipä se loppujenlopuksi harmittanut. En ole enää ihan niin vireessä kisaamisen suhteen kuin vuosia aiemmin :D

Päivä eteni nopeasti ja vetäydyimme aina välillä Maikkenin kanssa kuvailemaan ulos. Tuo kameravelho nappasi minusta ja Eustista aivan ihania kuvia <3 Kiitos niistä.
Autoimme myös tietenkin kisapaikan raivaamisessa ja pääsimme lähtemään paikalta noin seitsemän aikaan illalla. Pysähdyimme kotimatkalla syöpöttelemään ABClle. Koko viikonloppu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja kotimatkalle oli mukava lähteä taas seuraavana päivänä. Kiitos Miikkulille vieraanvaraisuudesta!

SM- kisojen jälkeen seuraavat pippalot minne itse suuntaan ovat sitten Kesäkauden Avajaiskisat - samoissa maisemissa! 2 kommenttia:

  1. v nice banneri much wow.Oliha tää postauski oikein kiva.Emmä mikää velho oo sul o vaa hemmeti hyvä kamera hehe.

    VastaaPoista