maanantai 26. tammikuuta 2015

Tammikuun minihankinnat

Tänään eksyin matkallani postiin ja kirpputorille mennessäni Eurokankaaseen, ompeluliikkeeseen ja UFF'n kirppikselle. Ja ihan hyvä että eksyinkin! Matkaan tarttui kahta eri ruskeaa fleeceä, jotka olivat jo päässeet huventumaan, viisi solkea (ompeluliikkeestä maksoivat 7,50€, never again.. huh) ja nuo kaksi ihanaa hiekanväristä karvalankaa kirppikseltä :) Langoista pulitin 4€ ja kankaista alle kympin (otin 70cm per kipale).

Olen tässä yrittänyt orientoitua tilareiden tekoon, mutta en ole ainakaan vielä onnistunut. Lähden maaliskuussa Unkariin, joten en ihan hirveää rysää viitsisi ottaa alle, kun on tulossa opinnäytetyöt ja vaikka ja mitä! Yksittäisiä tilauksia olen tässä tuon tuosta ottanut vastaan, mutta älkääs nyt innostuko ja lähettäkö kaavakkeita. Otan niitä omaan tahtiini ja voin sanoa, että en alle 50€ tilauksia ala ottamaan vastaan. Juurikin sen takia, kun tilausjonoa ei ole aukaistu ja itsellä on rajattu aika ompeluun.

Noh se siitä, Attilakin palasi minilomaltaan ja maukuu taas meikäläisen korvat turraksi... Jospa  jättäisin sen ensi viikonloppuna taas Saarijärvelle :Dd Hei, haluatteko jotain erikoispostausta tulevaksi? Jotain pientä tutoriaalia tai tai tai? Saa puhua.1 kommentti: