lauantai 17. tammikuuta 2015

Melkein step by step hups


Musta tuntu tänään, että voisi taas alkaa näpertämään jotain aivan tyhjästä. Noh, sain ystävältäni näitä hänen ylisuuria hepparaatojaan, jotka olivat jääneet kesken. Onnekseni, ne olivat aiiivan ihanista velboista, joten aloitin innolla tappelemaan imurin ja saksien kanssa saadakseni yhdestä rusehtavasta kankaasta irti pienen ponin palaset. Ja pienihän siitä kyllä tulikin, tulee pikkuisen ehkä A4 paperista ylitse! Ja koska oon nerokas unohtaja kuvauksen suhteen, kuvia ripsuttelee vähän hitaalla kaavalla :D


Lievästi tuskallisen ompelun jälkeen päästiin täyttämään. Muutaman yllätysreiän ilmoitettua itsensä ( koska paska ompelukone ja huono kuski) ja niiden paikkauksen jälkeen sain kuin sainkin heppasen järkevään muottiin. Ja ihan kivaisahan siitä tuli! Semmoinen perus rrp- pohja-ainesta.


Ja tämmöinenhän siitä sitten loppujenlopuksi tuli. SKH- foorumille on huomenna odotettavissa lisää kuvia, sillä luonnonvalossa saan tuon kankaan oikean sävyn paremmin esiin (ks. 1 & 2 kuvat).  Toivottavasti tämä veitikka löytää jostain kivan kodin! Ja hei, ostakaa se arabialainen pois, en kestä kun se seisoskelee täällä tyhjän panttina!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ! ^^ Sen saa itselleen ostettua 40€ foorumilta (jonne on tulossa lisää kuvia tänään) :)

      Poista