maanantai 15. syyskuuta 2014

Köyhyys iskee

Halloota halloota! Tänään kävin vähän väärällä asenteella Euronkankaan ovista sisälle. Ei täällä varmaan taaskaan ole mitään. No nyt olin kyllä pahemman kerran väärässä. Fleeceosastolla oli niin kummallisen värisiä kankaita, etten ollut ennen nähnyt, kävelin kuitenkin tyynesti niiden ohi, kun huomasin karvakangaslaarin täyteläisen olemuksen. Hullunkiilto silmissä syöksyin laatikoiden uumeniin ja kähmin sieltä leikkauspöydälle kuutta eri variaatiota. Oli mustaa, hieman värivirheellistä ja nukkaista velboan tyyppistä kangasta, beigeä karvaa (jota mulla jo onneks oli), valkoista samanlaista karvaa, hieman punehtavaa valkoista karvaa sekä beessiä, tekoturkiksen kaltaista karvakangasta. En meinannut pysyä järjissäni, mutta pienen punnitsemisen jälkeen päätin karsia puolet pois ja siltikin niiden hinnat kummittelivat mielessäni... 25€ kilolta..

 

Kähmäisin mukaani beessin karvakankaan, harmaata teddyä sekä valkoisen karvan + ihananväristä huopalankaa sekä ruskeaa ompelulankaa. Ostosten hintaa en tässä nyt sano, mutta oli kallista ja seuraavalla kerralla ostan netistä :'D .... huhheijjaa. Lisäksi näiden raahaaminen kotiin fillarilla oli harvinaisen tuskastuttavaa.
Pyörähdin kangasostosten jälkeen pienessä askartelukaupassa nimeltä SurpriseMe. Sieltä ostin sinitarraa sekä koristenappeja, joissa oli semmoiset metallisiivekkeet, jotka käännetään silleen ovelasti :D hieno selitys mutta hei katsokaa tästä kuvasta niin hoksaatte ehkä paremmin.

 

Parempaa matskupostausta tulossa sitten kun on materiaaleja mitä kuvailla! :D Lisää toiveita saa toki esitellä ^^


6 kommenttia:

 1. oisko koristenapit haaraniittejä? :D ja tuttu tunne, itse menin tuossa viikko sitten hevostarvikekauppaan asenteella "menen vain katsomaan, en osta mitään" ja miten kävi? :D tarttui mukaan avaimenperäkuolaimia aika suurella summalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niitä xD sanat hukassa lol
   Oivoi :Dd ! no mutta tarpeellisia kuolaimia kuitenkin ! :D

   Poista
 2. Ää epäreilua Seinäjoen eurokankaassa ei pääse ikinä käymää noin, kerran oon nähny sambaa eikä sen koommin ole mitään velboan tyylistä nukkakangasta löytynyt :/ Kumpa ne tänä vuonna yllättäis mut! Ostelisin varmaankin itseni ihan onnessa vararikkoon jos löytäisin moisia kankaita :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua juu tänne saa tulla kähmimään. Mulla loppuu rahat kohta xD !

   Poista
 3. Hämeenlinnan eurokankaasta ei ikinä löydy mitään xc Itse tuossa pari viikkoa sitten tilailin netistä, kankaat tuli Saksasta asti ja niillä kesti vain viikko tulla :) Hintaa oli kuitenkin 52 e ja kuusi kangasta :D Mutta tuolla sivustolla (kankaita.com) fleece on aika edullista (3,99 metriltä) suosittelen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon löytänyt saman mestan itsekin! :) ajattelin sieltä joskus kankaita tilailla :)

   Poista